DESPRE

   SPES a incoltit in mintea mea, inca de pe vremea cand m-am indragostit iremediabil de designul de tricotaje.
 
Tricotajele inseamna mult mai mult decat un pulover, cu care sa te aperi impotriva frigului, nu exista limite in creatie, sunt foarte versatile, confortabile si ii dau purtatorului acel aer nonsalant, extrem de atragator.
Sansa de a face practica si a lucra intr-o fabrica de tricotaje, in timpul si dupa terminarea Scolii de Arte din Constanta, sectia design vestimentar, m-a dus treptat catre crearea unei linii de tricotaje.
 
Atat materia prima, cat si manopera acestei colectii sunt 100% romanesti, o mare mandrie pentru mine, intrucat Romania este recunoscuta pe plan international pentru tehnologii si confectionerii de elita din domeniul industriei textile si de tricotaje.
 
In anul 2011, in timpul unui internship la Londra, la o casa de moda cu specific barbatesc, am fost indrumata si incurajata sa ma orientez catre designul vestimentar masculin. Un sfat pe care l-am urmat, si astfel, prima mea colectie de tricotaje este adresata barbatilor.
 
   SPES inseamna speranta in limba latina, fiind si un nume propriu in aceasi timp. Rezonez cu el si din acest motiv l-am ales ca nume pentru linia mea de haine.Imi plac hainele care inspira, care vrajesc, care se fac remarcate si care degaja acel aer relaxat si o stare de bine, atat de dorite de toata lumea.
 
Am introdus toate aceste ingrediente in designul produselor, plus multa iubire pentru frumos, pentru haine, pentru oameni. Sper din toata inima sa simtiti toate acestea, in momentul cand veti purta un produs SPES.

 

Cu drag,
Catalina Horodinca

Download mp3